Deze mensen mocht ik al, met veel liefde en plezier, met elkaar trouwen!

Laura & Niels

29 april 2023

Het is alweer even geleden, maar wat kijken wij terug naar een prachtige ceremonie waar hard gelachen is én gehuild. Nicole heeft ons en onze gasten geraakt met haar mooie woorden.
Van kennismaking tot na de bruiloft heeft Nicole een hele fijne manier van communiceren, is ontzettend betrokken, denkt mee waar mogelijk en is heel enthousiast!
Onze dag verliep als een droom, waar we nog vaak aan terug denken. Waarin Nicole iedereen betrokken heeft en ons prachtige verhaal vertelde.
We wensen jou heel veel liefde toe en dat je met al jouw liefde nog meer prachtige stellen hun droomceremonie mag voltrekken.

Marlies & Davey

7 juli 2023

Lieve Nicole, jouw woorden. We zijn er nog altijd stil van. We zijn zo blij met jou als onze trouwambtenaar dat we het moeilijk vinden dit in woorden te omschrijven.
De momenten die je tijdens je speech pakt, de afwisseling van emoties is pure perfectie!
Twee nuchtere zeeuwen met een tekort aan zakdoeken. Ons verhaal, zo mooi en puur verteld! Je hebt de ceremonie op onze dag zoveel mooier gemaakt dan we ons ooit konden voorstellen. Het was super fijn je erbij te hebben. Je was er vanaf december en blende in. Je deed er alles (maar dan ook alles) aan om onze dag zo mooi mogelijk te maken. Ons avontuur met jou als trouwambtenaar zit er een eind op, maar weet dat je diep in ons hart zit en we van de daken zullen schreeuwen dat een ieder met trouwplannen jou moet bellen/mailen of faxen.

Liefde liefde liefde voor jou!

Paul & Ilze

21 mei 2021

Op onze dag was Nicole ''onze'' BABS en wat waren we en zijn we nog steeds ontzettend blij met haar fantastische input op onze trouwdag.
Nicole is iemand die erg spontaan is, een fantastisch luisterend oor heeft (en dat via een online meeting :) ) en vervolgens zorgt dat er een leuk verhaal op de ceremonie te horen is.
Het was fantastisch om jou als BABS te hebben, dus wij zouden zeggen neem zeker even contact op met Nicole!

Anoniem

september 2022

Nicole was enthousiast, had oprechte interesse in ons verhaal en deed het op de dag zelf ook ontzettend leuk. We hebben alleen maar positieve reacties op haar verhaal gehad. Heel fijn om haar erbij te hebben!

Laura & Florian

28 juli 2022

Na ons kennismakingsgesprek met Nicole voelde het meteen goed. Nicole stelde de juiste vragen en vroeg vooral wat ‘wij’ belangrijk vinden.

Op weg naar de bruiloft hebben we regelmatig met elkaar gesproken, zowel fysiek als digitaal. Dit werkte fantastisch. Wij hebben erg mooie gesprekken gehad.

Tijdens de ceremonie hing iedereen aan Nicole haar lippen. Alle informatie die ze bij familie, vrienden en kennissen heeft verzameld kwam naar voren, GEWELDIG!

De manier waarop Nicole verteld is prachtig. Onze gasten hebben gehuild, maar vooral gelachen.

Van alle gasten kregen wij terug hoe goed Nicole ons verhaal heeft weten te vertellen.
Ik zal Nicole daarom zeker aanraden voor andere huwelijken!

Nicole, nogmaals duizendmaal dank!!

Niels en Rose

10 juni 2023

"Wij hebben Nicole als BABS gehad en wij zijn ontzettend blij geweest met haar bijdrage aan/op onze trouwdag. Nicole is betrokken, spontaan, luistert goed en zorgt dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Neem dus zeker contact op met Nicole als jullie op zoek zijn naar een BABS, ze is een echte vakvrouw!"

Anne en Daniël

22 juli 2022

"Nicole is een vriendelijke en zachtaardige BABS.
Ze weet waar de dag omdraait: om het bruidspaar!
Wij voelde dat het op dat moment echt over ons ging en ons verhaal.
Ze heeft het heel leuk gedaan en wij zijn blij dat ze ons huwelijk heeft gesloten.
Wij zouden deze jonge maar leuke BABS zeker aanraden, als je van een relaxte sfeer houdt moet je bij Nicole zijn."

Dennis en Daniëlle

1 juli 2022

"Wij zochten een leuke vlotte trouwambtenaar: dat is gelukt! Jong van geest, gezellig, spontaan.
Via email al wat informatie uitgewisseld en we konden gelijk lachen met elkaar.
Nicole heeft ons verhaal mooi samengevat en verteld. Het was een mooie dag met een lach en een traan."