Met mijn 34 jaar ben ik misschien wel een van de jongste ceremoniesprekers van Nederland. Toch heb ik in de drie jaar dat ik nu officieel huwelijken mag voltrekken al een bak met ervaring opgedaan. Zo'n honderd huwelijken voltrok ik al en allemaal met evenveel liefde en passie voor het vak. Ik luister graag naar jullie verhaal en vertaal dat naar een liefdevolle ceremonie die over jullie gaat. Dat gaat vaak gepaard met een (schater)lach en een traan van emotie en ontroering.

De magie van een huwelijksceremonie

Mijn naam is Nicole de Vos-Dane, geboren en getogen op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Ik ben in 2016 getrouwd met de liefde van mijn leven en verliefd geworden op de magie van een huwelijksceremonie. De liefde die je voelt tijdens een huwelijksdag is er een die met geen pen te beschrijven is. Je voelt het niet alleen tussen het bruidspaar, maar ook onderling met de gasten. De unieke sfeer van een bruiloft is een cadeau om mee te maken, iedere keer weer. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik als BABS mijn steentje bij mag dragen aan zo'n liefdevol moment.

Dit ben ik

Maar wie is Nicole de Vos nu eigenlijk? Ik ben 34 jaar oud en woon in Sommelsdijk op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Ik ben dol op de stad, maar intens gelukkig als ik de haringvlietbrug weer over rijd terug naar 'mijn eiland'. Ik ben dol op mijn man en twee zoons; Yari (2019) en Joshua (2021). Ik ben fors in de minderheid binnen ons gezin want ook onze hond Finn is een mannetje, maar ik vind het geweldig in ons mannenhuishouden.

Ik ben dol op communicatie en alles wat daar bij komt kijken; spelen met woorden, maar ook met kleur en vorm. Ik speelde 10 jaar softbal en leerde mijn man kennen op het honkbalveld, dus ook de liefde voor dat spelletje is er een die diepgeworteld zit.
Mijn hart ligt in Griekenland, ooit hoop ik er te wonen. Na ruim 20 jaar vakantie vieren op de griekse eilanden, heb ik de taal, het land, de cultuur en de mensen in mijn hart gesloten. Een huwelijk sluiten in Griekenland staat ontzettend hoog op mijn bucketlist.